Welkom op de digitale portaal van Payroll Professionals B.V..

Via dit portaal van Payroll Professionals B.V. bieden wij onze medewerkers en klanten volop digitaal gemak. We zijn continu bezig om onze dienstverlening via internet verder te ontwikkelen. Aan uitbreiding van de mogelijkheden op de portaal wordt dan ook veel aandacht besteed. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn, neem dan contact met ons op.

Digitaal portaal voor onze medewerkers

U heeft van ons een Gebruikersnaam en Wachtwoord ontvangen. Wanneer u deze invoert, biedt het digitale portaal van Payroll Professionals B.V. u de volgende mogelijkheden:

  • Bekijken loonstrookje / jaaropgave
  • Urenbriefjes invoeren of accorderen (optie)

Telkens als er veranderingen worden doorgegeven door uw opdrachtgever of door Payroll Professionals, ontvangt u een e-mail met een melding hiervan. Binnen het digitale portaal heeft u een overzichtelijke lijst van berichten. Deze lijst met berichten werkt als een eenvoudige to-do-lijst.

Digitaal portaal voor onze opdrachtgevers

Wanneer u een Gebruikersnaam en Wachtwoord heeft ontvangen en deze invoert bovenin het scherm, biedt het digitale portaal van Payroll Professionals B.V. u de volgende mogelijkheden:

  • Nieuwe medewerkers aanmelden
  • Ziektemeldingen doorgeven (optie)
  • Uren accorderen / doorgever (optie)
  • Uw bedrijfsgegevens controleren en aanpassen
  • Contactpersonen wijzigen
  • Facturen digitaal bekijken (optie)

Telkens als er veranderingen worden doorgegeven door uw medewerker of door Payroll Professionals, ontvangt u en e-mail met een melding hiervan. Binnen het digitale portaal heeft u een overzichtelijke lijst met berichten. Deze lijst met berichten werkt als een eenvoudige to-do-lijst.

Offerte aanvragen

Nadat u zich heeft ingeschreven en uw profiel aangemaakt is, ontvangt u van ons een digitale offerte. Daarna kunt u meteen medewerkers bij ons aanmelden via ons digitale webportaal. Alle administratieve handelingen (zoals afhandeling contracten, urenbriefjes, documenten, loonstrookjes, facturen e.a.) verlopen via het digitale portaal van Payroll Professionals B.V. Vraag hier een offerte aan.

Versie: 19-7-2020